Samsung 49 tommers bued skjerm

2021-02-17_12-14-42 500p.jpg

Kampanje pris fram til 30.04.2021

Pris kr: 7 999,- eks. mva

Ergonomisk bueform
skjermen er modellert ut fra øyets naturlige krumming, noe som sørger for at øynene får en konstant fokusavstand til hele skjermen. Med mindre behov for fokusskift gir den ergonomiske bueformen en mer behagelig seeropplevelse sammenlignet med flatskjermmonitorer.

7W/5W Innebygde høyttaler
Doble 7/5-watts høyttalere bygd inn i displayet gjør at du kan se filmer, spille spill og surfe på nettet uten å rote til skrivebordet med ekstra høyttalere eller kabler.

Innebygd KVM-svitsj
Den innebygde KVM-svitsjen lar deg styre to enheter koblet til skjermen med bare ett tastatur og én mus. Skift øyeblikkelig mellom enhetene med ett trykk på knappen som er hendig plassert på undersiden av skjermpanelet.

2 USB Type-C-kontakter
De to USB Type-C-kontaktene overfører både strøm og data og lar deg lade enheter direkte fra skjermen. Koble til en kompatibel bærbar PC eller en mobil enhet til en av USB Type-C-kontaktene for å speile innholdet på skjermen og lade opp batteriet med bare én kabel.

I tillegg til de to USB Type-C-kontaktene, gir flere USB 3.0-kontakter mange muligheter for tilkobling av alle dine eksterne enheter uten behov for en egen dockingstasjon.

Samsungs Seamless Viewing