Surface EarBuds, gjør mer med mindre.


Surface EarBuds, ett av de nyeste tilleggene til den fantastiske Surface serien av enheter gir deg ørepropper med ett helt unikt utseende. Men ikke la deg lure av utseende som kan virke litt spesielt, fordi den store runde flaten gir deg tilgang på berørings gester som gir deg tilgang på noen helt unike funksjoner.


For eksempel kan du enkelt kontrollere presentasjonene dine i PowerPoint, styr samtaler, kontroller musikken du lytter til og mer. Innovativt design med fire ankerpunkter gjør at hver ørepropp sitter godt i øret. Finn den perfekte størrelsen med tre sett med utskiftbare silikonørepropper.

Du har kontrollen

Den store runde flaten er en berøringsflate der du kan kontrollere anrop, volum, musikk, powerpoint presentasjoner eller aktiver tale assistent.


Ta PowerPoint til neste nivå


Sveip for å gå til neste lysbilde, aktivere direkteteksting og undertekster på skejrmen, og få det du sier oversatt til et av 60+ språk. Start og stopp videoer i presentasjonen med trippeltrykk.

Førsteklasses lyd for musikk og samtaler


Opplev rik og oppslukende Omnisonic-lyd. Med 2 mikrofoner i hver ørepropp gir eksepsjonelt god talegjenkjenning og samtalekvalitet.

Dont settle for second best!Ønsker du mer informasjon eller ønsker å bestille?23 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle