Profesjonell signatur løsning for Office 365


De fleste virksomheter benytter en felles e-postsignatur ved utsending av e-post, hvor mye av informasjonen som ligger i signaturen er lik, bortsett fra navn, telefonnummer og e-postadresse. Ofte er det avsenderen selv som har lagt inn signaturen, og kanskje gjort endringer for at signaturen skal passe bedre til avsenderes smak. Derfor ser vi ofte variasjoner som kanskje ikke er i tråd med virksomhetens profil.


En signatur er en form for visittkort, men du ser sjelden ett visittkort med bare et navn, her har du som regel kontaktopplysninger og kanskje bilde etc. Hvorfor skal du da ikke ha en signatur som gjenspeiler dette og i tillegg benytte de utvidede mulighetene ved signaturen som er digital?


La meg introdusere LetSignIt, LetSignIt er en skybasert løsning for å administere e-postsignaturene i hele bedriften. LetSignIt er integrert med Microsoft 365 og harmoniserer enkelt og supereffektivt med signaturene i hele bedriften og forvandler dem til en kraftfull kommunikasjons kanal.Web portalen:

LetSignIt web portalen er en sentralisert og enkel å bruke plattform for administrasjon. Her oppretter, behandler og styrer du dine e-post signaturer i firmaet. Alle Office 365 brukere får en full, dynamisk og profesjonell e-postsignatur ved sending av e-post UANSETT om de sender e-post fra Outlook klienten, andre e-post klienter, via mobile enheter eller via web mail.


Med web-editoren kan du opprette signaturene, velge hvem signaturene skal gjelde for, sette opp planlagte tidspunkter for signaturene med tanke på tilbud / eventer slik at disse kjører automatisk i perioden før den vanlige signaturen kommer på plass igjen når perioden er slutt.


Editoren:


Med editoren setter du raskt opp feltene du ønsker å ha med, du kan benytte felter som henter informasjon direkte fra Office 365 slik at informasjonen alltid er korrekt.


Du kan legge til banner-felt om du ønsker et banner med informasjon, bilde og kampanjer / tilbud / eventer som du ønsker å få ut til alle som du kommuniserer med på daglig basis (dette kommer som et tillegg til vanlig reklame du sender ut, bare at dette ikke koster noe ekstra og det går direkte til mottaker som gjør att sjansen for at de leser dette er enda større).


Du kan legge til annet som knapper for sosiale medier etc., alt kan du gjøre klikkbart med lenke til andre ressurser på nett.


Lik signatur på alle enheter:

Om du benytter e-post via Office 365, så benytter du kanskje e-post via nettbrett og telefon i tillegg til Outlook. Kanskje også Outlook via web.


Vanlige måten å benytte signatur i Outlook vil kun gjelde for Outlook, de andre enhetene vil ha sin egen signatur (ofte f.eks. sendt fra Outlook web, sendt fra Outlook på Android etc.) og du må selv redigere disse på hver enhet.

Fra 365 til LetSignit og tilbake, før ut til mottaker.Med LetSignIt er ikke dette lenger nødvendig, siden Office 365 e-post fra alle enhetene blir rutet via LetSignIt og signaturen blir lagt på e-posten der før den går tilbake til Office 365 og blir sendt ut til mottaker vil signaturen blir med uansett hvilken enhet du sender fra. Du vil hele tiden ha din oppdaterte signatur uansett enhet.

Full kontroll på signaturer:

Gi en (eller flere) brukere ansvaret for å administrere signaturene, i tillegg til å benytte editoren (se editoren lenger opp) for å opprette nye signaturer kan brukeren(e) velge hvilke avsendere signaturen skal gjelde for, hvilke mottakere signaturen skal gjelde for, periode som signatur skal være gjeldende og om den skal være aktiv eller ikke.

 

Utnytt signaturens fulle potensiale


kontakt oss


533 visninger0 kommentarer