Evolve2 85 - En ny standard i hodesett


STØYKANSELLERING

Hør deg selv tenke.

Jabra ønsker å skape øyeblikkelig stillhet, hvor som helst. Resultatet er et profesjonelt hodesett i verdensklasse med banebrytende digital hybrid aktiv støykansellering (ANC), drevet av Jabra sitt mest avanserte digitale brikkesett noensinne. Det er utformet for utrolig støyisolering - bare ta det på for å bli øyeblikkelig fordypet i tankene dine.OPPTATTLYS

Ikke gjem deg når du er ute.

Jabra har tatt opptattlyset til et helt nytt nivå og gjort det synlig fra alle retninger. Det røde lyset aktiveres automatisk når du er i en samtale eller i ett møte, eller du kan aktivere det selv med et tastetrykk. Så selv om du er midt i alt, vil opptattlyset ditt beskytte deg fra alle vinkler og alle forstyrrelser.


Det er som å ha en innebygd sikkerhetsvakt for konsentrasjonen din.SAMTALER

Du bestemmer...

Det å bli hørt og forstått med absolutt klarhet gjør samtalene sømløse og profesjonelle. Derfor tok Jabra den utrolige samtalekvaliteten til Evolve-serien og gjorde den enda bedre ved å bygge inn hele ti mikrofoner drevet av det avanserte digitale brikkesettet. Dermed får du enestående samtalekvalitet, hver eneste gang.


For når du tar en viktig samtale, er klarhet alt.UC-SERTIFISERING

UC-sertifisert betyr UC-fornøyd

Garantert tilfredshet er ikke noe du hører veldig ofte i disse dager, men vi bringer det tilbake. Evolve2 85 fungerer med alle ledende plattformer for Unified Communications (UC) for virkelig sømløst samarbeid.


Hvis den valgte UT-plattformen din er Microsoft Teams, er den Teams-sertifiserte varianten perfekt tilpasset og optimalisert for å gi deg den beste opplevelsen med plattformen.MUSIKK

Større høyttalere. Bedre lyd. Boom.

Dette hodesettet er bygget med kraftige lekkasjesikre 40 mm øreklokker. Dette kombinert med det avanserte digitale brikkesettet og den nyeste AAC-kodeken, og musikken din vil høres bedre ut enn noensinne.


Gode ting kommer til de som venter. Dette er lydopplevelsen du har ventet på.


*Se fakta på jabra.com/commercial-claims.

35 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle