Logo-Letsignit-Rouge.png
Outlook-signatur
brukt effektivt i bedriftens markedsføring eller som kommunikasjons kanal
smartphone-e-post.jpg

LetSignIt er en skybasert løsning for å administrere e-postsignaturene i hele bedriften. LetSignIt er integrert med Microsoft 365 og harmoniserer enkelt og supereffektivt med signaturene i bedriften og forvandler dem til en kraftfull kommunikasjons kanal.

LetSignItIkonPerson.png
LetSignItIkonPapirFly.png
LetSignItIkonBørsNål.png
LetSignItIkonInformasjon.png

Perfekt integrert i Outlook og Office 365

Alle brukerne drar automatisk fordel av en lik signatur i alle e-postene sine, uansett hvilken type e-postklient de bruker: Outlook (på Windows og Mac), mobil eller Outlook Online.

Alt er automatisk

Hver gang du skriver en ny e-post, blir signaturen automatisk lagt til. Brukeren kan se utformingen av signaturen sin før sending. Brukerne kan også dra nytte av forskjellige signaturer for svar og videresending av e-post. Har du flere kontoer kan du enkelt bruke tilpassede signaturer for hver konto.

Bygg merkevaren din ved hjelp av e-postsignaturer

Lag signaturene dine ved hjelp av LetSignIt-malene og tilpass dem til din grafiske profil med vårt enkle og kraftige redigeringssystem. Du kan også importere HTML-kode fra din webdesigner. Det er ingen grenser for antall signaturer som opprettes.

Dra nytte av et kraftig markedsføringsverktøy

Sett inn bannere i signaturene dine for å forsterke markedsføringen. Som administrator styrer du selv hvilken kampanje du vil sende, når som helst, på vegne av alle dine kolleger! Deretter kan du følge resultatene av kampanjene dine takket være det dedikerte analyseverktøyet.

LetSignItIkonSignaturCampaing.png

Bygg merkevaren i e-poster

LetSignIt forvandler enhver e-post som kollegene dine sender til en målrettet markedsføringskampanje

Forsterk effekten av meldingene dine

Å legge til et reklamebanner i e-postene dine er en utmerket måte å generere trafikk til nettstedet ditt og legge til mer synlighet i kampanjene dine.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ønsker du mer informasjon om LetSignIt?