24SevenOffice

Vi leverer nå det beste skybaserte forretnings-systemet i markedet.

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er i dag Norges største og ledende aktør innen skybasert økonomi og forretningssystemer. Verden befinner seg nå midt i en massiv revolusjon innen forretningsrelatert programvare. Dette er naturligvis drevet av ønsket om effektivisering og kostnadsbesparelser.

24SevenOffice er integrert mot over 200 tredjepartsløsninger, blant annet de fleste banker, inkassoselskaper, kassesystemer, netthandler, produksjonssystemer, bransjeløsninger, forsystemer m.m.

Løsningen er modulbasert og inneholder alle moduler en bedrift trenger for å styre, alt fra kun fakturering til et komplett forretningssystem med CRM, prosjekt og regnskap. 

La oss vise deg veien videre.

  • 100% skybasert løsning gir deg mulighet til å jobbe fra hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst enhet

  • ERP system med alt fra CRM, Økonomi- og regnskapsprogram, prosjektstyring, timeregistrering, rapportering, reiseregning til lønn.

  • Regnskapsprogramet har alt du trenger, ferdig integrert i ett komplett system. Kunde og regnskapsfører jobber i ett og samme system.

  • CRM styrer alle dine salgs- og kundeprosesser. Sømløst integrert med de øvrige modulene og tilrettelagt for integrasjon mot en rekke andre løsninger.

  • Prosjekt & Timer gir full kontroll over alle faser i prosjektet fra planlegging, gjennomføring, timeregistrering til økonomi.

  • 24SevenOffice Mobil gir deg full oversikt eller til å utføre oppgaver selv om du er på farten.

  • Integrasjoner mot en rekke systemer og aktører. Med ett åpent API øker stadig antall integrasjoner, men gir deg som kunde også mulighet til å skreddersy løsning etter kundens behov. 

Innlegg kommer snart
Følg med videre...

Ønsker du mer informasjon om 24SevenOffice?

© 2023 by Coach.Corp. Proudly created with Wix.com